LEVE DE BARBECUE!

 

Als Biologische Slagerij maken we van uw barbecue graag een feestje. Ook van uw barbecue met een groep. Onze service gaat van zelf doen tot volledig verzorgde barbecues. Met opties als spectaculair groot vlees en culinaire workshops. Precies zoals u het wilt.

Kijk hier voor onze barbecuespecialiteiten.

We hebben voor elk gezelschap een geschikte barbecue beschikbaar: een Big Green Egg, een spectaculaire vuurbarbecue of onze vertrouwde gasbarbecues. Leuk voor familiefeestjes, bedrijfsuitjes of verenigingsdagen.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op

Barbecue met een groep: leenbarbecue

Gasbarbecue

Bestaat uw gezelschap uit 20 tot 40 personen, kom dan bij ons een grote gasbarbecue lenen. Lekker makkelijk en helemaal gratis bij afname van vlees. We berekenen enkel € 12,50 voor het gas en € 12,50 voor de schoonmaak. We hebben er meerdere staan, dus ook voor grotere groepen is de gasbarbecue een optie.

Barbecue met een groep: vuurbarbecue

Vuurbarbecue

Met onze ronde vuurbarbecue heeft uw feestje altijd een warm hart. Door de beweging en de precieze stelmogelijkheid wordt vlees mooi egaal geroosterd. Geschikt voor groepen tot 75 personen (en in combinatie met gasbarbecues nog veel meer).

De vuurbarbecue gaat standaard vergezeld van één van onze mensen. Die bedient de barbecue, zodat u uw handen vrij heeft. Stook na het barbecuen gerust zelf verder. De nacht is immers lang.

Huur vuurbarbecue: € 75,00 per dag (inclusief schoonmaak en hout voor het barbecuen)
Halen en brengen: gratis binnen Hilversum (erbuiten in overleg)
Uurtarief medewerker: € 37,50

Barbecue met een groep: Big Green Egg

Monolith Kamado

U heeft hem vast al wel eens bij ons buiten zien staan: de Monolith Kamado, dé barbecue voor slow cooking. Alles wordt lekkerder op de Kamado, niet voor niets is hij zo populair bij sterrenkoks. De Monolith is bijzonder geschikt voor groot vlees, maar ook klassieke barbecuegerechten worden heerlijk.

Eén van onze medewerkers bedient de Monolith. U bent uiteraard welkom om actief mee te doen. Ook leuk als u overweegt zelf een Monolith in huis te halen. 

Huur Monolith: € 75,00 per dag (inclusief schoonmaak en houtskool)
Halen en brengen: gratis binnen Hilversum (erbuiten in overleg)
Uurtarief medewerker: € 37,50

Workshop Koken op de Monolith Kamado

De meest uiteenlopende gerechten worden fantastisch in de Monolith. We laten u graag zien hoe dat moet. U bereidt een compleet menu op de Monolith, zelfs brood en een dessert. De inhoud van de workshop passen we graag aan uw wensen aan. Welke gerechten, aantal personen, locatie… zegt u het maar. Vraag in de winkel om meer informatie.

Workshop Worst maken

Een avond barbecuen is helemáál leuk als de worstjes uit eigen keuken komen. Onze slager John leert u in een workshop hoe u dat doet. Hij neemt alle benodigdheden mee. Leuk om de worstjes direct te roosteren op de barbecue. Recepten en ingrediënten bepaalt u vooraf in overleg. Interesse? Vraag ernaar in de winkel.

ALLES VOOR UW BARBECUE MET EEN GROEP…

Natuurlijk bieden we alles op het gebied van vlees. Barbecueschotels, maar ook losse producten. En natuurlijk denken we graag met u mee over groot vlees en andere specialiteiten. De maaltijd maken we helemaal compleet met salades, stokbrood en sauzen. Een aantal salades hebben we vast in het assortiment, maar in overleg is er veel meer mogelijk. Vraag het ons, we denken graag met u mee.

…EN DE AANKLEDING VAN UW FEEST

Wilt u helemáál geen gedoe? Maak dan direct gebruik van onze voorraad party-artikelen. Van partytent tot picardieglazen, we halen ze zo voor u tevoorschijn. We kunnen zelfs licht en geluid verzorgen. Serviesgoed is inclusief afwas – dat scheelt alweer.

Biologische wijnen

Voor al uw barbecues vindt u bij ons een passende biologische wijn. We hebben ruim veertig soorten in het assortiment, waaronder sulfietvrije, biologisch-dynamische en alcoholvrije wijnen. De wijnen komen veelal van kleinschalige producenten uit Europa, die in de gehele keten veel aandacht en zorg hebben voor het milieu. Meer over onze wijnen

Wat onze klanten zeggen

Wij vonden het TOP!

Zondag 21 augustus 2017 verzorgden John en Ella onze barbecue. Wij waren allen erg benieuwd naar de resultaten van ‘het ei’.  Daar was ieder zeer aangenaam door verrast. Alles was even lekker en mooi gaar met een zachte rooksmaak. De barbecue was goed doorgesproken van te voren, alle wensen werden even makkelijk ingewilligd. Verhuur van serviesgoed e.d., alles was mogelijk. Ella en John hebben samen fijn werk afgeleverd! De samenwerking met Marion is ook als heel prettig ervaren.

JJ en Ria v.d. Bergen

Bedankt!

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de super-geslaagde bbq. Het vlees was van perfecte kwaliteit en de service van John en Ella top! Ook het nazitten rondom het vuur werd door ons en ons bezoek als geweldig ervaren.

Hans en Jurrien van Velzen

Voortreffelijk!

Wij hebben op 25 juni voor 26 personen incl kinderen een fantastische bbq gehad! Het eten was werkelijk voortreffelijk , van een prachtige wilde zalm tot lamsvlees en kleine hapjes tussendoor. De biologische wijnen waren ook voortreffelijk erbij. We hoefde niets te doen, alles werd verzorgd incl servies en glazen. We zijn zeer enthousiast over de monolith bbq, staat op ons verlanglijstje en bij een volgende bbq zullen we jullie zeker weer bellen! Hartelijk dank voor een hele gezellige middag/avond!!

Sanne en Wendy uit Nieuwersluis

Barbecue huren in Hilversum
Het smaakt niet alleen fantastisch…

Dat het vlees van de Biologische Slagerij Hilversum al vele jaren puur, gezond en fantastisch van smaak is, is niets nieuws. Wel nieuw is dat het team van de Biologische Slagerij onder leiding van Marion voor een barbecue niet alleen het prachtige vlees levert maar het ook nog eens thuis komt klaarmaken.

Op een gigantische, houtgestookte barbecue – die moeiteloos onze 75 gasten in een goed tempo aankon – heeft de Biologische Slagerij afgelopen weekend voor het culinaire hoogtepunt van het afstudeerfeest van onze dochter gezorgd. Jersey entrecote, Bentheimer worst, kipsaté met overheerlijke sauzen liefdevol door de slager zelf klaargemaakt.

Iedereen heeft ervan genoten. En na afloop bleef de verplaatsbare barbecue het feest nog een lange tijd als een grote vuurkorf van een gezellige sfeer voorzien. Wat ons betreft een aanrader!

Maurice Oostendorp

Sociëteit ‘De Unie’ (juli 2016)

Deze barbecue was onze eerste kennismaking met het vlees van de Biologische Slagerij.
Aanleiding was mijn gesprek met Marion om biologisch vlees te gaan gebruiken in de keuken van De Unie. Toen ik hoorde dat ze complete menu’s op locatie verzorgen, klaargemaakt op de keramische barbecue, greep ik direct mijn kans om dit te reserveren voor ons jaarlijkse personeelsfeestje.

De barbecue staat al aan als we van onze Solextrip terug komen bij ‘De Unie’.
Lekker buiten in de tuin met een koud drankje genieten van de eerste vuur- en vleesluchtjes. 
Wij hoeven niets te doen, alleen te genieten.
Heerlijke voorafjes met en zonder vlees, ter plekke klaargemaakt gevuld brood van de barbecue.

Dan begint het grote vlees. Slager John snijdt voor ons de pure biefstuk van de zoutsteen, ribstuk, lamsbout en ribeye.
Ik zie onze kok stilletjes genieten. Ons groepje dat altijd behoorlijk gebekt is valt helemaal stil wanneer alle borden gevuld zijn. Dit is anders.

Ik word steeds blijer van deze kwaliteit, en plannen hoe ik onze leden wil verwennen komen als vanzelf. Met John ook direct de eerste levering van vlees afgesproken. Ik kan niet wachten om na de vakantie met dit biologische vlees aan de slag te gaan.

En dit menu van de barbecue, een aanrader!

Als eindklapper staat een grote schaal vers fruit klaar en liggen er gevulde bananen met pure chocolade, geïnjecteerd met Licor 43 op de barbecue. Die moet je gewoon proeven.

Een heerlijke start van de zomervakantie.

Martin Nieuwenhuijse

Manager, Sociëteit ‘De Unie’

Big Green Egg huren in Hilversum
Zelfs ongebraden zag het er heerlijk uit

Ik wilde voor het afstudeerfeestje voor mijn zoon graag een biologische bbq organiseren en ik wist dat jullie in Hilversum zaten. Het contact tot aan de barbecue was erg prettig. Er is goed voor alles gezorgd, geheel conform afspraak. De medewerkers waren fantastisch: behulpzaam, ook buiten hetgeen officieel tot de werkzaamheden behoorde.

We hebben erg van de avond genoten en alles was heerlijk. De kwaliteit was prima. Onze gasten vonden het vooral erg lekker, de biefstukken hadden de voorkeur. Zelf ongebraden vonden we alles er erg lekker uitzien 🙂

Ik kom graag ‘ns terug en zou het zeker aan mijn vrienden aanraden.

Coco van Hulten-Rebel

Gratis uw vleesmes scherp

Laat uw vleesmes gratis vakkundig door ons slijpen. Laat uw naam en e-mail achter voor precieze instructies plus tips en wetenswaardigheden over biologisch vlees, lekker eten en aanbiedingen.

[contact-form-7 id="4056" title="Page nieuwsbrief"]